Vals - Allt du behöver veta om vals och andra danser


Bra på vals i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 4 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 3 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Blekinge.

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Bra på vals i Bohuslän

Det finns 8 möjlighet till vals i Bohuslän. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Bohuslän.

Uddevalla

Harestad

Jörlanda

Ljungskile

Lysekil

Börja valsa i Dalarna

Det finns 5 möjlighet till vals i Dalarna. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Dalarna.

Falun

Borlänge

Orsa

Börja valsa i Dalsland

Det finns 2 möjlighet till vals i Dalsland. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Dalsland.

Högsäter

Åmål

Bästa inom vals i Gotland

Det finns bara en förening där du kan valsa i Gotland. Det kan finnas fler som håller på med vals i Gotland men de finns inte listade här.

Visby

Bäst på vals i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt bara 4 ställen att dansa vals på och detta endast på en ort. Den ort i Gästrikland där det finns vals är i:

Gävle

Börja valsa i Halland

Det finns 11 möjlighet till vals i Halland. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Halland.

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Getinge

Onsala

Bästa inom vals i Hälsingland

Det finns bara en förening där du kan valsa i Hälsingland. Det kan finnas fler som håller på med vals i Hälsingland men de finns inte listade här.

Söderhamn

Ingen vals i Härjedalen

I Härjedalen finns fler som erbjuder dig att valsa. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än vals och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Bra på vals i Jämtland

Det finns 6 möjlighet till vals i Jämtland. De orter i Jämtland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Östersund

Strömsund

Åre

FöllingeBörja valsa i Lappland

I Lappland finns det sammanlagt 3 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 3 olika orter. De orter i Lappland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Kiruna

Storuman

Vilhelmina

Bäst på vals i Medelpad

I Medelpad finns det totalt bara 2 ställen att dansa vals på och detta endast på en ort. Den ort i Medelpad där det finns vals är i:

Sundsvall

Börja valsa i Norrbotten

Det finns 9 möjlighet till vals i Norrbotten. De orter i Norrbotten som har flest tillfällen att dans vals är i.

Luleå

Kiruna

Haparanda

Piteå

Älvsbyn

Bra på vals i Närke

I Närke finns det sammanlagt 5 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 2 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Närke.

Örebro

Hallsberg

Börja valsa i Skåne

Det finns 27 möjlighet till vals i Skåne. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Skåne.

Malmö

Helsingborg

Lund

Kävlinge

Ystad

Börja valsa i Småland

Det finns 21 möjlighet till vals i Småland. De orter i Småland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Jönköping

Kalmar

Nässjö

Växjö

Huskvarna

Bra på vals i Sörmland

I Sörmland finns det sammanlagt 5 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 4 olika orter. De orter i Södermanland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Eskilstuna

Gnesta

Katrineholm

Nyköping

Bra på vals i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 53 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 22 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Stockholms län.

Stockholm

Sollentuna

Hägersten

Nacka

Saltsjö-Boo

Börja valsa i Uppland

Det finns 11 möjlighet till vals i Uppland. De orter i Uppland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Uppsala

Enköping

Almunge

Alunda

Bra på vals i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 8 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 4 olika orter. De orter i Värmland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Karlstad

Kristinehamn

Ransäter

Sunne

Bra på vals i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 6 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 4 olika orter. De orter i Västerbotten som har flest tillfällen att dans vals är i.

Skellefteå

Umeå

Storuman

Vilhelmina

Börja valsa i Västergötland

Det finns 32 möjlighet till vals i Västergötland. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Västergötland.

Göteborg

Mölndal

Hisings Backa

Lerum

Falköping

Börja valsa i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 11 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 6 olika orter. De orter i Västmanland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Västerås

Hallstahammar

Kolbäck

Köping

Norberg

Bra på vals i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 4 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 4 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Ångermanland.

Husum

Härnösand

Sollefteå

Trehörningsjö

Bästa inom vals i Öland

Det finns bara en förening där du kan valsa i Öland. Det kan finnas fler som håller på med vals i Öland men de finns inte listade här.

Köpingsvik

Bra på vals i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 13 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 6 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Östergötland.

Norrköping

Linköping

Finspång

Motala

Kisa