Vals - Allt du behöver veta om vals och andra danserBörja valsa i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 4 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 3 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Blekinge.

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Börja valsa i Bohuslän

Det finns 8 möjlighet till vals i Bohuslän. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Bohuslän.

Uddevalla

Harestad

Jörlanda

Bra på vals i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 5 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 3 olika orter. De orter i Dalarna som har flest tillfällen att dans vals är i.

Falun

Borlänge

Orsa

Bra på vals i Dalsland

Det finns 2 möjlighet till vals i Dalsland. De orter i Dalsland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Högsäter

Åmål

Bästa inom vals i Gotland

Det finns bara en förening där du kan valsa i Gotland. Det kan finnas fler som håller på med vals i Gotland men de finns inte listade här.

Visby

Bäst på vals i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt bara 4 ställen att dansa vals på och detta endast på en ort. Den ort i Gästrikland där det finns vals är i:

Gävle

Bra på vals i Halland

Det finns 11 möjlighet till vals i Halland. De orter i Halland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Bästa inom vals i Hälsingland

Det finns bara en förening där du kan valsa i Hälsingland. Det kan finnas fler som håller på med vals i Hälsingland men de finns inte listade här.

Söderhamn

Ingen vals i Härjedalen

I Härjedalen finns fler som erbjuder dig att valsa. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än vals och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Börja valsa i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 6 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 4 olika orter. De orter i Jämtland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Östersund

Strömsund

Åre

Bra på vals i Lappland

Det finns 3 möjlighet till vals i Lappland. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Lappland.

Kiruna

Storuman

Vilhelmina

Bäst på vals i Medelpad

I Medelpad finns det totalt bara 2 ställen att dansa vals på och detta endast på en ort. Den ort i Medelpad där det finns vals är i:

Sundsvall

Bra på vals i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 9 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 5 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Norrbotten.

Luleå

Kiruna

Haparanda

Börja valsa i Närke

I Närke finns det sammanlagt 5 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 2 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Närke.

Örebro

Hallsberg

Bra på vals i Skåne

Det finns 27 möjlighet till vals i Skåne. De orter i Skåne som har flest tillfällen att dans vals är i.

Malmö

Helsingborg

Lund

Bra på vals i Småland

Det finns 21 möjlighet till vals i Småland. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Småland.

Jönköping

Kalmar

Nässjö

Börja valsa i Södermanland

Det finns 5 möjlighet till vals i Södermanland. De orter i Södermanland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Eskilstuna

Gnesta

Katrineholm

Börja valsa i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 53 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 22 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Stockholms län.

Stockholm

Sollentuna

Hägersten

Bra på vals i Uppland

I Uppland finns det sammanlagt 11 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 4 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Uppland.

Uppsala

Enköping

Almunge

Börja valsa i Värmland

Det finns 8 möjlighet till vals i Värmland. De orter i Värmland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Karlstad

Kristinehamn

RansäterBörja valsa i Västerbotten

Det finns 6 möjlighet till vals i Västerbotten. De orter i Västerbotten som har flest tillfällen att dans vals är i.

Skellefteå

Umeå

Storuman

Bra på vals i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 32 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 17 olika orter. De orter i Västergötland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Göteborg

Mölndal

Hisings Backa

Börja valsa i Västmanland

Det finns 11 möjlighet till vals i Västmanland. De orter i Västmanland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Västerås

Hallstahammar

Kolbäck

Börja valsa i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 4 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 4 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Ångermanland.

Husum

Härnösand

Sollefteå

Bästa inom vals i Öland

Det finns bara en förening där du kan valsa i Öland. Det kan finnas fler som håller på med vals i Öland men de finns inte listade här.

Köpingsvik

Börja valsa i Östergötland

Det finns 13 möjlighet till vals i Östergötland. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Östergötland.

Norrköping

Linköping

Finspång