Vals - Allt du behöver veta om vals och andra danserBörja valsa i Blekinge

Det finns 4 möjlighet till vals i Blekinge. De orter i Blekinge som har flest tillfällen att dans vals är i.

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Börja valsa i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 8 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 7 olika orter. De orter i Bohuslän som har flest tillfällen att dans vals är i.

Uddevalla

Harestad

Jörlanda

Ljungskile

Lysekil

Bra på vals i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 5 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 3 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Dalarna.

Falun

Borlänge

Orsa

Bra på vals i Dalsland

I Dalsland finns det sammanlagt 2 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 2 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Dalsland.

Högsäter

Åmål

Bästa inom vals i Gotland

Det finns bara en förening där du kan valsa i Gotland. Det kan finnas fler som håller på med vals i Gotland men de finns inte listade här.

Visby

Bäst på vals i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt bara 4 ställen att dansa vals på och detta endast på en ort. Den ort i Gästrikland där det finns vals är i:

Gävle

Bra på vals i Halland

I Halland finns det sammanlagt 11 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 5 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Halland.

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Getinge

Onsala

Bästa inom vals i Hälsingland

Det finns bara en förening där du kan valsa i Hälsingland. Det kan finnas fler som håller på med vals i Hälsingland men de finns inte listade här.

Söderhamn

Ingen vals i Härjedalen

I Härjedalen finns fler som erbjuder dig att valsa. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än vals och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Börja valsa i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 6 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 4 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Jämtland.

Östersund

Strömsund

Åre

Föllinge

Bra på vals i Lappland

I Lappland finns det sammanlagt 3 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 3 olika orter. De orter i Lappland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Kiruna

Storuman

Vilhelmina

Bäst på vals i Medelpad

I Medelpad finns det totalt bara 2 ställen att dansa vals på och detta endast på en ort. Den ort i Medelpad där det finns vals är i:

Sundsvall

Börja valsa i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 9 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 5 olika orter. De orter i Norrbotten som har flest tillfällen att dans vals är i.

Luleå

Kiruna

Haparanda

Piteå

Älvsbyn

Börja valsa i Närke

Det finns 5 möjlighet till vals i Närke. De orter i Närke som har flest tillfällen att dans vals är i.

Örebro

HallsbergBra på vals i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 27 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 16 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Skåne.

Malmö

Helsingborg

Lund

Kävlinge

Ystad

Börja valsa i Småland

I Småland finns det sammanlagt 21 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 12 olika orter. De orter i Småland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Jönköping

Kalmar

Nässjö

Växjö

Huskvarna

Börja valsa i Södermanland

I Sörmland finns det sammanlagt 5 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 4 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Södermanland.

Eskilstuna

Gnesta

Katrineholm

Nyköping

Börja valsa i Stockholms län

Det finns 53 möjlighet till vals i Stockholms län. De orter i Stockholms län som har flest tillfällen att dans vals är i.

Stockholm

Sollentuna

Hägersten

Nacka

Saltsjö-Boo

Bra på vals i Uppland

I Uppland finns det sammanlagt 11 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 4 olika orter. De orter i Uppland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Uppsala

Enköping

Almunge

Alunda

Börja valsa i Värmland

Det finns 8 möjlighet till vals i Värmland. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Värmland.

Karlstad

Kristinehamn

Ransäter

Sunne

Börja valsa i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 6 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 4 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Västerbotten.

Skellefteå

Umeå

Storuman

Vilhelmina

Bra på vals i Västergötland

Det finns 32 möjlighet till vals i Västergötland. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Västergötland.

Göteborg

Mölndal

Hisings Backa

Lerum

Falköping

Bra på vals i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 11 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 6 olika orter. De orter i Västmanland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Västerås

Hallstahammar

Kolbäck

Köping

Norberg

Börja valsa i Ångermanland

Det finns 4 möjlighet till vals i Ångermanland. De orter i Ångermanland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Husum

Härnösand

Sollefteå

Trehörningsjö

Bästa inom vals i Öland

Det finns bara en förening där du kan valsa i Öland. Det kan finnas fler som håller på med vals i Öland men de finns inte listade här.

Köpingsvik

Börja valsa i Östergötland

Det finns 13 möjlighet till vals i Östergötland. De orter i Östergötland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Norrköping

Linköping

Finspång

Motala

Kisa