Vals - Allt du behöver veta om vals och andra danserBra på vals i Blekinge

Det finns 4 möjlighet till vals i Blekinge. De orter i Blekinge som har flest tillfällen att dans vals är i.

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Bra på vals i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 8 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 7 olika orter. De orter i Bohuslän som har flest tillfällen att dans vals är i.

Uddevalla

Harestad

Jörlanda

Ljungskile

Lysekil

Börja valsa i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 5 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 3 olika orter. De orter i Dalarna som har flest tillfällen att dans vals är i.

Falun

Borlänge

Orsa

Börja valsa i Dalsland

I Dalsland finns det sammanlagt 2 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 2 olika orter. De orter i Dalsland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Högsäter

Åmål

Bästa inom vals i Gotland

Det finns bara en förening där du kan valsa i Gotland. Det kan finnas fler som håller på med vals i Gotland men de finns inte listade här.

Visby

Bäst på vals i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt bara 4 ställen att dansa vals på och detta endast på en ort. Den ort i Gästrikland där det finns vals är i:

Gävle

Börja valsa i Halland

I Halland finns det sammanlagt 11 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 5 olika orter. De orter i Halland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Getinge

Onsala

Bästa inom vals i Hälsingland

Det finns bara en förening där du kan valsa i Hälsingland. Det kan finnas fler som håller på med vals i Hälsingland men de finns inte listade här.

Söderhamn

Ingen vals i Herjeådalen

I Härjedalen finns fler som erbjuder dig att valsa. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än vals och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Bra på vals i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 6 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 4 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Jämtland.

Östersund

Strömsund

Åre

Föllinge

Börja valsa i Lappland

I Lappland finns det sammanlagt 3 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 3 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Lappland.

Kiruna

Storuman

Vilhelmina

Bäst på vals i Medelpad

I Medelpad finns det totalt bara 2 ställen att dansa vals på och detta endast på en ort. Den ort i Medelpad där det finns vals är i:

Sundsvall

Börja valsa i Norrbotten

Det finns 9 möjlighet till vals i Norrbotten. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Norrbotten.

Luleå

Kiruna

Haparanda

Piteå

Älvsbyn

Bra på vals i Närke

Det finns 5 möjlighet till vals i Närke. De orter i Närke som har flest tillfällen att dans vals är i.

Örebro

Hallsberg

Börja valsa i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 27 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 16 olika orter. De orter i Skåne som har flest tillfällen att dans vals är i.

Malmö

Helsingborg

Lund

Kävlinge

Ystad

Börja valsa i Småland

I Småland finns det sammanlagt 21 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 12 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Småland.

Jönköping

Kalmar

Nässjö

Växjö

Huskvarna

Bra på vals i Södermanland

I Södermanland finns det sammanlagt 5 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 4 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Södermanland.

Eskilstuna

Gnesta

Katrineholm

Nyköping

Bra på vals i Stockholms län

Det finns 53 möjlighet till vals i Stockholms län. De orter i Stockholms län som har flest tillfällen att dans vals är i.

Stockholm

Sollentuna

Hägersten

Nacka

Saltsjö-BooBörja valsa i Uppland

I Uppland finns det sammanlagt 11 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 4 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Uppland.

Uppsala

Enköping

Almunge

Alunda

Bra på vals i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 8 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 4 olika orter. De orter i Värmland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Karlstad

Kristinehamn

Ransäter

Sunne

Bra på vals i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 6 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 4 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Västerbotten.

Skellefteå

Umeå

Storuman

Vilhelmina

Börja valsa i Västergötland

Det finns 32 möjlighet till vals i Västergötland. De orter i Västergötland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Göteborg

Mölndal

Hisings Backa

Lerum

Falköping

Bra på vals i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 11 dansföreningar där du kan börja dansa vals på 6 olika orter. De flesta dansfirmorna som erbjuder möjligheter till valser som t.ex. wienervals finns på följande orter i Västmanland.

Västerås

Hallstahammar

Kolbäck

Köping

Norberg

Bra på vals i Ångermanland

Det finns 4 möjlighet till vals i Ångermanland. De orter i Ångermanland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Husum

Härnösand

Sollefteå

Trehörningsjö

Bästa inom vals i Öland

Det finns bara en förening där du kan valsa i Öland. Det kan finnas fler som håller på med vals i Öland men de finns inte listade här.

Köpingsvik

Bra på vals i Östergötland

Det finns 13 möjlighet till vals i Östergötland. De orter i Östergötland som har flest tillfällen att dans vals är i.

Norrköping

Linköping

Finspång

Motala

Kisa